CeriX ambassadør

CeriX er en kosmetisk speciallægeklinik med fokus på PCO • Botox • Restylane • Juvéderm • Laser • Fedtfrysning

————————————————————————————————————————————————————————————————————

MARIA LUCIA – SANGER
“Jeg har i mange år været dybt frustreret over tiden og pengene jeg lægger på hårfjerningsmidler, barberingsudstyr og diverse voksaftaler, hvor man skal vente på at hårene har fået en vis længde, før de kan fjernes.
Det stresser mig i en travl hverdag og jeg vil som udgangspunkt bare gerne have, de ikke var der!

Derfor har jeg endelig taget beslutningen om at fjerne dem permanent med laserbehandlinger.
Det kan måske virke som en del penge at lægge pr. gang, men i det lange løb har det tjent sig selv hjem på et par år og er uden tvivl det hele værd, da man jo bliver hårfri for evigt! Bare dét er jo en gevinst i sig selv og jeg kan ikke vente med at se det endelige resultat. Blot efter et par gange har jeg nemlig kunne se tydelig forskel og det gør mig begejstret!
Jeg får fjernet hår på ben, armhuler og på overlæben. Jeg overvejer ydermere at få fjernet ved bikinilinjen og andre steder, hvor der er uønsket hårvækst. Men det er jo en proces og når man først er kommet i gang med det og ser de første fantastiske resultater, kan det være svært ikke at ønske sig at se resultater andre steder på kroppen også.

Jeg har valgt CeriX bl.a. pga. deres grundige konsultationer inden enhver behandling, så jeg kan føle mig helt sikker i deres hænder og med det fremmede udstyr, som bruges og som kan virke lidt overvældende første gang, man er der. Man er på denne måde også sikret, at de aldrig vil gå med til at give dig en behandling, uden at de med deres erfaring vil kunne se, at du vil få et godt resultat. Det giver mig tryghed at vide, at sikkerheden og kvaliteten er i top og at der ikke gåes på kompromis med noget som helst”

Se månedens kampagne her, spar penge på behandlinger eller vind gavekort

følg CeriX her:

INSTAGRAM

FACEBOOK