CeriX ambassadør

CeriX er en kosmetisk speciallægeklinik med fokus på PCO • Botox • Restylane • Juvéderm • Laser • Fedtfrysning

————————————————————————————————————————————————————————————————————

MARIA LUCIA – SANGER
“Jeg har i mange år været dybt frustreret over tiden og pengene jeg lægger på hårfjerningsmidler, barberingsudstyr og diverse voks aftaler hvor man skal vente på at hårene har fået en hvis længde, før de kan fjernes.
Det stresser mig i en travl hverdag og jeg vil som udgangspunkt bare gerne have de ikke var der!

Derfor har jeg endelig taget beslutningen om at fjerne dem permanent med laser behandlinger.
Det kan måske virke som en del penge at lægge pr. gang, men i det lange løb har det tjent sig selv hjem på et par år og er uden tvivl det hele værd, da man jo blir hår fri for evigt! Bare det er jo en gevinst i sig selv og jeg kan ikke vente med at se det endelige resultat. Bare efter et par gange har jeg nemlig kunne se tydelig forskel og det gør mig begejstret!
Jeg får fjernet hår på ben, armhuler og på overlæben. Jeg overvejer ydermere at få fjernet ved bikinilinjen og andre steder hvor der er uønsket hårvækst. men det er jo en proces og når man først er kommet i gang med det og ser de første fantastiske resultater, kan det være svært ikke at ønske sig at se resultater andre steder på kroppen også.

Jeg har valgt CeriX bla. pga. deres grundige konsultationer inden enhver behandling så jeg kan føle mig helt sikker i deres hænder og med det fremmede udstyr som bruges og som kan virke lidt overvældende første gang man er der. Man er på denne måde også sikret at de aldrig vil gå med til at give dig en behandling uden at de med deres erfaring vil kunne se, at du vil få et godt resultat. Det giver mig tryghed at vide, at sikkerheden og kvaliteten er i top og at der ikke gåes på kompromis med noget som helst”

Se månedens kampagne her, spar penge på behandlinger eller vind gavekort

følg CeriX her:

INSTAGRAM

FACEBOOK