CHICAGO the Musical – en drøm går i opfyldelse

SE TRAILEREN FOR CHICAGO HER

I slutningen af Januar 2017 går en pigedrøm i opfyldelse for mig…

Jeg skal sammen med et drømmecast af dansere og sangere spille rollen som ROXIE HART i Det Ny Teater’s genopsætning af musicalen CHICAGO.

Det her er rollen jeg altid har drømt om, men aldrig troet jeg ville kunne få, da rollen kræver en hel del danseerfaring og jeg er ikke uddannet danser. Derfor har jeg siden sommeren sidste år (da jeg fik rollen), gået i skarp træning for at få bygget muskler og stamina nok til at jeg vil kunne udføre det som rollen kræver af mig. Jeg har ændret på mine kostvaner samt haft skarp dansetræning. Ikke dermed sagt at jeg har danset hver uge lige siden, men jeg har med bevidstheden om at denne rolle ligger og venter på mig, helt klart ændret en del mønstre i mit liv for at kunne skabe den bedst mulige bund for at tage imod den især dansemæssige instruktion som venter forude. Jeg glæder mig helt vildt til denne nye og spændende udfordring og ser frem til at bringe girlpoweren tilbage på de skrå brædder på Det Ny Teater.

unnamed-kopi-2unnamed-26

SE OPTAGELSER FRA FOTOSHOOTET OG EN SNAK OM FORVENTNINGER HER

MARIA LUCIA’s FYSISKE VEJ TIL ROXIE HART