SHE LOVES YOU


Begivenhedsdetaljer


Fra midt August 2019 starter jeg og hele det unikke cast prøver i Fredericia på dette helt store nyskrevne eventyr. Vi har allerede nu haft 2 readings på manuskript udviklingen af forestillingen og mon ikke vi når et par mere inden manuskriptet lægger færdigt og prøverne for alvor går i gang. forestillingen er under rivende udvikling og alle bolde er oppe i luften, men jeg kan med sikkerhed sige at dette blir noget du gerne vil se!

SHE LOVES YOU er en ny, romantisk musicalthriller med de uforglemmelige sange af John Lennon og Paul McCartney. En moderne fortælling om håb, venskab og kærlighed. De tidløse sange af John Lennon og Paul McCartney danner rammen om en moderne fortælling om to unge idealister og deres søgen efter håb i en verden, der er ved at falde fra hinanden. Med hjælp fra en gådefuld kvinde, tager en ung forsker og en musiker på en udfordrende jagt efter nøglen til klodens fremtid, som sætter deres opfindsomhed og kærlighed på prøve.

30 af de største hits

Publikum kan glæde sig til at opleve omkring 30 af Lennon og McCartneys største hits. Alle sangene i forestillingen er fra de plader, som The Beatles udgav i årene 1962-70, og blandt de mange klassikere, der indgår i opsætningen, kan blandt andet nævnes Let It Be, Yesterday, She Loves You, All My Loving, Blackbird, A Hard Day’s Night, With a Little Help From My Friends, Eleanor Rigby, We Can Work It Out, Here, There and Everywhere, Get Back ogAcross the Universe.

spiller fra midt Okt. 2019- midt Jan. 2020

KØB BILLETTER HER

Medvirkende:

Maria Lucia Heiberg Rosenberg, Emil Birk Hartmann, et stort ensemble og 15-mands orkester.

Sange: John Lennon og Paul McCartney

Manuskript: Maggie-Kate Coleman

Manuskript udviklet i samarbejde med: Thomas Agerholm og Liv Stevns

Orkestrering: Steve Sidwell

Instruktør: Thomas Agerholm

Koreograf: Lynne Kurdziel Formato

Scenograf: Benjamin la Cour

Producenter: Fredericia Teater og Maestro Productions i samarbejde med SONY/ATV Music Publishing Scandinavia

Executive producer: Mikkel Rønnow

Lead producer: Søren Møller

Lennon-McCartney musical på vej

Beatlesnytt.se

Internationalt scoop

se med her og se annonceringen af den nye musical

sommeren 2020 rykker hele forestillingen ind på Det Kgl Teaters Gamle Scene i København!