JORDENS SØJLER (the musical)

I dag må jeg ENDELIG fortælle lidt af en hemmelighed som jeg har båret rundt på det sidste stykke tid, nemlig at jeg i efteråret 2016 skal spille rollen som Aliena i Ken Follett’s succesfulde og storsælgende roman “Jordens Søjler” (pillars of the earth) om magtkampe og kærlighed ved et katedralbyggeri i 11oo-tallets England.

 

Jeg glæder mig HELT vildt til at komme tilbage til Gasværket, hvor jeg har været så heldig at spille et par gange før, nemlig i 2006 hvor jeg spillede Maria i “West Side Story” og i 2009 hvor jeg spillede Iben i “Elsk mig i nat”.

 

Det er et fantastisk rum med så meget karisma og charme og jeg kan ikke forestille mig et bedre sted at prøve kræfter med dette store litterære værk!

 

Forestillingen får verdenspremiere 12. oktober 2016 og med Musicaltrioen Høg Aagard Svanekier (som står bag bla. “Atlantis” og “Skammerens Datter”), musik arrangøren og forestillingens kapelmester Nikolaj Busk (fra dreamer’s circus og Carl nielsen forestillingen “Carl“), korarrangementer af Inglese Ete (som lavede korarrangementerne til “Ringenes Herre”-filmene og netop nu sidder han med musikken til Disney´s næste store satsning “Moana“), Instruktøren Jacob Schjødt og Scenografen Astrid lynge ottosen , så kan jeg slet ikke forestille mig at vi ikke får skabt et brag ef en episk musicalfortælling!

 

Nye medvirkende kommer hver dag på plakaten og jeg skal nok gøre mit for at holde jer opdateret løbende, men som det kan ses på plakaten, er én af de medvirkende altid fantastiske Laus Høybye.

Jeg håber i glæder jer mindst ligeså meget som mig og nå ja, et stort hurra for Dansk Musical udvikling!

Xx Maria Lucia

JS-1920

Bonus info: Jordens Søjler af Ken Follett udkom første gang i 1989. Romanen er oversat til 30 sprog og er solgt i svimlende 25 mio. eksemplarer.

 

for mere info og billetter tjek hjemmesiden www.jordenssoejler.dk