PREMIERE I AFTEN!!!

SÅ oprandt dagen hvor vi har premiere på “The Sound of Music”…. yikes!

Det er altid en vild oplevelse at komme til dagen som i så mange måneder har været vores skæringsdato og deadline for at nå at sætte sådan et kæmpe værk på scenen. Der er altid noget magisk over at mærke stemningen og suset fra alle medvirkende på- og bag scenen samt en forhåbentlig anerkendende klapsalve fra salen, som vidner om at vi er kommet godt i mål:)

Jeg føler mig kampklar og glad og det er for mig det vigtigste jeg kan være på en dag som i dag…

dog har min mor netop sendt mig et par gamle fremkaldte billeder taget med sin mobil tlf. (ja, man fremkaldte jo billeder engang..hihi) fra da jeg første gange spillede rollen på Friluftsspillet Vilhelmsborg Festspil syd for Århus i 2002. når jeg skriver det på den måde, så er det ikke fordi min mor har gjort noget forkert ved at sende billederne, tværtimod. Det er altid sjovt og vidunderligt at mindes og tænke på hvor langt man er kommet siden en bestemt tid. Men med minderne kommer der også sorg, for det vidner om de mennesker jeg ikke længere er så heldig at have i mit liv… som min Mormor og Morfar og min elskede Far! Mennesker som troligt dukkede op til alle mine premierer med roser og rosende ord og ikke mindst utallige mængder af KÆRLIGHED!

Så i aften er premieren, for mit vedkommende dedikeret til dem, “Mommor”, “Møffe” og “Daddy cool”! Selvom i ikke er der i jeres fysiske form, så er jeg aldrig i tvivl om at i er til stede. Det ved jeg, fordi i altid vil bo i min hukommelse og i mit hjerte… i er med mig altid og i er savnet hver dag!

til alle jer som måtte læse dette, så skal i vide at jeg glæder mig vildt til at vise jer hvad vi har knoklet med i de sidste par måneder og jeg håber inderligt at i kan se vores alles hjerte og kærlighed for denne smukke fortælling om en familie som vandt til sidst!

KÆRLIGHED er forestillingens tema som jeg ser det. Kærlighed til ens fædreland. Kærlighed til ens børn. Kærlighed til minderne. Kærlighed til musikken. Kærlighed mellem to mennesker. KÆRLIGHED. Det lyder måske klichéagtigt, men jeg håber at i som tager jeg tid og bruger jeres optjente penge på at komme ind i mørket sammen med os på Det Ny Teater, kan mærke denne kærlighed og det eneste jeg beder JER om, er at være åbne for denne kærlighed og dele den med os! Hvis vi alle gør det, er jeg sikker på at der ikke er meget som kan gå galt:)

KOM OG DEL KÆRLIGHEDEN MED OS!!!

Xx Maria Lucia

 

12027570_1208723699153478_2348973911839375877_n010204080910unnamed-6unnamedunnamed-3unnamed-5unnamed-1unnamed-4unnamed-4