SPILLEPLAN på TSOM

unnamedKære alle jer som måtte finde dette interessant.

I denne branche er det normalt kendt, at man i store musicalroller nogle gange deler rollen med en anden, da arbejdsopgaven enten er for stor og tung at bære alene eller andet arbejde gør at man naturligvis ikke kan være to steder på én og samme gang!

 

Jeg har ofte haft brug for at benytte mig af denne mulighed, men dette efterår har jeg bestemt mig for at gøre det hele selv, så at sige… 😉

 

Dvs. at jeg som udgangspunkt spiller ALLE forestillinger af “The Sound of Music” selv, medmindre der selvfølgelig opstår sygdom, en ting som alle kan komme ud for og som i det tilfælde ville gøre at min Understudy ville skulle spille i mit sted. Sygdom kan af naturlige grunde ikke annonceres på forhånd og jeg skal allerede nu beklage hvis denne situation måtte opstå og nogle af jer derude til den tid måtte føle sig ramt. Det er jo ikke med vilje man bliver syg… husk det;)

 

I kan derfor roligt bestille jeres billetter til de dage i måtte lyste og jeg skal for så vidt muligt gøre mit ypperste for at annocere evt. ændringer i spilleplaner, roller osv.

 

Så altså, INGEN GRUND TIL BEKYMRING OG JEG GLÆDER MIG TIL AT SE JER ALLE 🙂

The hills ARE alive…

Xx, Maria Lucia