Velkommen til min nye hjemmeside

Maria Lucia
Velkommen til.

Jeg og min hjemmeside designer Nicholas fra Webdesigner 18 , har arbejdet på at få hjemmesiden helt klar til dette efterår, men da min computer imellemtiden er crashet og samtlige billeder, filer osv. ligger der, har det sænket processen en del. Selvom siden derfor endnu ikke er færdiggjort, har jeg alligevel valgt at “åbne” den, da mange af jer især har spurgt på hvornår jeg spiller rollen som Belle i musicalen “Beauty And The Beast” på det ny teater og det giver jeg jer hermed mulighed for at se:) I skal dog huske på at det altid kun er vejledende, da der tages forbehold for sygdom osv. Men som udgangspunkt spiller jeg de forestillinger som står skrevet herinde! I kan dog også holde jer opdateret på www.detnyteater.dk for opdateringer omkring forestillingen…. I kan virkelig godt glæde jer:)

 

Jeg glæder mig meget til at kunne præsentere jer for det endelige resultat, så hold jer endelig opdateret! Og hey, hvis der er noget i synes mangler når tid er eller noget som i ville være nysgerrige på at jeg delte med jer, tager jeg gerne imod forslag:)

 

Kærligst
Maria Lucia