Maria Lucia debuterer i Aarhus Revyen 2024

Aarhus Revyen – Smilets Revy er en klassisk, musikalsk, ekvilibristisk og satirisk revy med masser af fornyelse, instrueret af Birgitte Næss-Schmidt og med tekster fra Danmarks bedste revyforfattere, bl.a. de lokale Aarhusforfattere Vase og Fuglsang.

Rikke Juellund står for scenografien i de fantastiske omgivelser på Hermans i Tivoli Friheden. Aarhus Revyen produceres af Det’ Revy v. Mikkel Schrøder og Christine Astrid.

 

Maria Lucia, Christine Astrid, Lone Rødbroe, Andreas Bo og Mikkel Schrøder underholder med en vidunderlig blanding af satire, comedy og masser af god musik.

Kapelmester Rasmus Friis Tvørfoss sørger for musikken bl.a. til årets velproducerede potpourri, der naturligvis må synges med på! – Aarhus Revyen

Læs mere om Aarhus Revyen og de andre medvirkende her.

Aarhus Revyen

Hermans i Tivoli Friheden

3. april – 4. maj 2024

Revygenren byder på nye udfordringer

Det er første gang Maria Lucia prøver kræfter med revygenren, som hun har kæmpe respekt for. Selvom hun er særdeles scenevant, er der her tale om en prøveperiode, hvor processen er helt anderledes, fra dem hun har oplevet på de forestillinger, hun tidligere har medvirket i. Intet ligger fast fra start og man skal i det hele taget være meget klar på forandringer gennem hele forløbet frem til premieren.

Du kan læse mere om Maria Lucias møde med revygenren i nedenstående artikler.

Husk at du også kan skrive dig op til Nyhedsbrevet og her blandt andet få direkte adgang til Maria Lucias tanker om at være med i Aarhus Revyen.

Alle fotos: Aarhus Revyen