CHICAGO – Anmeldelser

★★★★★★
En seks-stjernet pragtoplevelse
Danmarks mest elegante musical. Her er alt hvad der skal være af langbenede tøser i pikante corsager og liderlige drenge med muskler og vaskebrætmaver. Men vigtigere er det, at de danser som efter en lineal. Som lystne kødmaskiner med jazzede hænder, æggende hoftevrid, høje benspark og liderlige smil. Chicago er Danmarks mest elegante og umoralske show – en sexet lækkerbisken for øjne og ører
Jyllands-Posten

★★★★★
Chicago er forrygende
Maria Lucia Heiberg Rosenberg og Julie Steincke gnistrer i musicalen Chicago, begavet og sanselig opdateret på Det Ny Teater. Danserne ikke bare oser af sex, de oser af erotisk lækkerhed. Præcise, legende, listende, kælne og dynamiske. Potente kvinder og lokkende mænd med underlivet i dragende rotation og klædt i sort lingeri, der signalerer stilfuld fetich anno 2016.
Berlingske

★★★★★
Dræber-divaer på Det Ny Teater
Både som sangere og som skuespillere får Julie Steincke, som den morderiske og jazzsyngende Velma Kelly, og Maria Lucia Heiberg Rosenberg, som Roxie Hart, taget til at lette. Det er frækt, godt gået og alle pengene værd.
Børsen

★★★★★
Skønne musical-mordere
En opvisning i professionalisme og musikalitet. Der er faktisk ikke rigtigt en finger at sætte på Det Ny Teaters udgave af Chicago. Når man tænker på vore dages opmærksomhedshungrende reality-stjerner er den kælderkolde beretning med den barske humor og den knivskarpe satire måske mere aktuel end nogensinde.
Ekstra Bladet

★★★★★★
Formidabelt musicalshow
Det Ny Teater viser endnu engang, at det har kræfterne til at få et internationalt show til at fungere perfekt dér, hvor det hører hjemme: på et internationalt niveau.
Folketidende

★★★★★
Underholdning med mordersker
Der er noget for øjet hele tiden, også for øret. Man er godt underholdt
Fredriksborg Amts Avis / SN medier

★★★★★
Dræberdivaer i front
Chicago på Det Ny Teater er lir, leg og lyst helt i koreografen Bob Fosses ånd.
Fyens Stiftstidende / Aarhus Stiftstidende

Sang- og dansefest for fuld udblæsning
Weekendavisen

Sensationer i laber indpakning
Der er fuld knald på Det Ny teaters vellykkede opsætning af nyklassikeren Chicago – forestillingen er et bombardement af sanserne.
Information

★★★★★
En af de bedste musicals nogensinde
Skrevet af John Kander og Fred Ebb, som også stod bag Cabaret.
Kulturkupeen.dk

★★★★★
Succesen er atter engang en realitet
Et forrygende show og med stærke kræfter.
CPHCulture.dk

★★★★★
It’s showtime
Chicago på Det Ny Teater er det frækkeste show i byen. Der er dårligt nok et sekund i den forestilling, som ikke er show helt ud i fingerspids og storetå. Flot forestilling på højt, diciplineret niveau.
GregersDH.dk

★★★★★★
Det hotteste show i byen
Det er en dampende sexet, fræk og forførende forestilling, de smækker over scenen på Det Ny Teater i et forrygende tempo. En ægte musicalklassiker fremført forførende flot – afsted til Det Ny Teater!
XQ28.dk

★★★★★★
Præcision, tempo og elegance
Chicago på Det Ny Teater er en sexet og forførende forestilling, der efterlader en med lysten til straks at opleve det hele en gang til. Der er 6 stjerner med pil opad.
OplevByen.dk

★★★★★
Dans til topkarakter
Danserne vrider hofter, så man tror, det er løgn,
Out And About

★★★★★
Fartfyllt, fantastiskt och syndigt häftigt
I de bägge kvinnliga huvudrollerna får vi se två av dansk musikalteaters allra största stjärnor, Julie Steincke och Maria Lucia Heiberg Rosenberg – för första gången tillsammans på scenen. Och de är magnifika!
Skånska Dagbladet

Det är en superproffsig show!
Spännande, vitsig, helt osentimental och med högklassiga shownummer.
Sveriges Radio

Læs mere HER