Hjerteforeningen ambassadør

Ambassadør for Hjerteforeningen og Børnehjertefonden

Min familie og jeg mistede min far da han kun var 56 år gammel. Hans sygdomshistorie var kompliceret, men i sidste ende var det en blodprop, som tog ham fra os alt for tidligt. Det er svært at miste en forælder, når man kun er 25 år og tror, at verden ligger for ens fødder og at ens forældre vil være der og støtte dig i alt for evigt – hele livet igennem! 

Men døden er uundgåelig. Det ved vi godt allesammen. Dog er det ikke noget, vi aktivt tænker på, før vi bliver præsenteret for det. For mit vedkommende har det vist sig at være noget af det absolut sværeste, jeg har skullet lære mig. At acceptere det uundgåelige og samtidig blive ved med at give og få kærlighed og føle, at jeg er det værd. 

At livet betyder noget både i gode og dårlige stunder. På “godt” og “ondt” hele livet igennem, selvom man føler en tomhed, som til tider kan opsluge én pga. et minde så stort og kulsort, at det næsten ikke er til at bære.

Vi ved jo, at det sker for os alle før eller senere, men vi kan aktivt gøre noget for at det hellere sker “senere” end “før” og vi kan aktivt tale om døden, så den ikke virker så skræmmende og altopslugende ond, fordi vi ikke ved nok om den og fordi den konstant skræmmer os.

Dengang jeg mistede min far, havde jeg et stort behov for at få et fysisk bevis (om I vil) på, at han stadig levede i mig og at jeg, trods den store sorg, stadig “havde lov” til at leve, smile og være glad, selvom det værste jo var overgået mig!

Derfor designede jeg det lille symbol, som jeg fik tatoveret på min ene ringfinger for altid at blive mindet om, at vi skal leve livet hver eneste dag, nyde og give kærlighed, håbe på fred og hele tiden tro på sig selv og på fremtiden; Vide at selvom man føler, at man er blevet “frarøvet” noget, så er man aldrig helt alene!

Jeg håber inderligt at I synes om smykket, som symboliserer tro, håb, kærlighed og fred i ét fint lille tegn <3

Når du køber smykket går 100 kr. ubeskåret til Hjerteforeningen. Jeg har nemlig valgt, at mit smykke skal støtte op om Hjerteforeningens konstante kamp for at gøre os alle opmærksomme på, at det hjælper at ændre på sin livsstil og kostvaner, hvis man kæmper med et dårligt helbred og fortsætte med at støtte forskningen i vores hjerter, så vi på længere sigt kan undgå alt for mange dødsfald. 

Gå direkte til shoppen og køb smykkerne HER.