På de bonede gulve

PÅ DE BONEDE GULVE

Særudstilling på Christiansborg Slot

Oplev Maria Lucias eventyrlige kjole og mærk den gyldne stemning, som ellers kun er forbeholdt de få, når Dronningen inviterer til bal på Christiansborg Slot.

 

Udstillingen På de bonede gulve er den største nogensinde af sin slags, og den giver dig som gæst en smagsprøve på, hvordan Dronningen bruger Christiansborg, og hvad det vil sige at være indbudt til alt lige fra Kunstnerbal, Folketingsbal og Nytårskur til gallamiddage i anledning af statsbesøg og meget mere.

 

Mere end 50 af de mest bemærkelsesværdige kreationer vender tilbage til de lokaler, hvor de tidligere har været båret og skaber, sammen med uniformer, sirligt opdækkede borde og farverige blomsterdekorationer, en symfoni af fortællinger om de kongelige fester og ceremonier.

 

Besøg udstillingen og træd indenfor i en verden af smukke festkjoler, dekorerede uniformer og fortællinger fra fortryllende aftener.

 

Læs mere om udstillingen her

 

Udstillingen kan opleves uden tidsbestilling

6. oktober – 18. december

 

 

 

 

Foto: Hanne Juul

Ugens kjole, ugens smoking, ugens elegante par!

Sådan lød bedømmelsen fra Mads Christensen, Modepolitiet.

Den eventyrlige kjole er designet af Lasse Spangenberg og du kan læse meget mere om hele looket og den magiske aften i marts 2016, da Maria Lucia var til bal på slottet 

Der var både skønhed, gratie og stil ved Dronningens kulturfest.

 

Særligt bør fremhæves Maria Lucia i en velvalgt, veltilpasset og velgennemført eventyrkjole fra Lasse Spangenbergs kyndige hånd – wow!

 

Kæresten Albin Fredy Ljungqvist var i perfekt tilpasset smoking.

Ingen store larmende armbevægelser, bare en diskret turn-down-collar, elegant selvbindersløjfe og nydeligt lommetørklæde.

Sådan kan det gøres i en tilbagelænet Dean Martin-agtig superfed klassisk stil!

– Mads Christensen, Modepolitiet

 

Foto: All Over